ERZURUM / PALANDÖKEN - Kazım Yurdalan Ortaokulu

Kazım Yurdalan Ortaokulu

Abdurrahman Gazi Mahallesi Mektep Sokak No17/2 Palandöken/ERZURUM
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında;dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek,erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün,etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda; Doğru,dürüst,çağdaş,özgüvenini kazanmış; Güzel ülkemizi Hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan Bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kurumuzmuzda eğitim-öğrenim hakkı bulanlara,nitelikli kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak,okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek,üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek ve ilköğretim amaçlarının tamamını gerçekleştirmektir.
Başarılar
Satranç minik ve yıldız takımı il birinciliği Masa tenisi il birinciliğ ve ikinciliği Hentbol kızlar ve erkeklerde il ikinciliği
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
08.30/14.50
MERKEZİ DOĞALGAZ
Ulaşım
Şehir merkezinden Yunus Emre dolmuşları ve G10 şehiriçi otobüsü ile Palandöken Yenişehir tarafından G4A şehiriçi otobüsü ile okulumuza ulaşılabilinmektedir.
Okulumuz Abdurrahman Gazi mahallesinde eski mal meydanı civarındadır.
Okulumuz şehir merkezine 2 km uzaklıktadır.
Okulumuzda Futbol, Hentbol ve masatenisi etkinlikleri yapılmaktadır.